Wie al een paar maanden meedoet aan Beter op weg heeft de nulmeting inmiddels afgerond. Op basis van spitsritten tijdens de nulmeting wordt je ingedeeld als Deelnemer of als Ambassadeur. Het kon echter voorkomen dat fietsers van Beter op weg af en toe met de auto in de spits naar het werk reisden, maar niet als Deelnemer werden ingedeeld. Hierover kreeg het Beter op weg team veel vragen. Daarom versturen we binnenkort opnieuw de uitslag van de nulmeting. Deze uitslag is mogelijk bijgesteld.

We tellen bij de nulmeting alle in de spits gemaakte autoritten mee. Dus iedereen met minimaal 1 autorit tijdens de spits per week is al deelnemer. Ook de spitsritten van parttimers en mensen die in ploegendienst werken tellen dus mee.

Ambassadeurs

Als je altijd al op de fiets naar je werk ging of altijd al buiten de spits reisde, dan word je ingedeeld als Ambassadeur van Beter op weg. Jou hebben we nodig om collega’s, familie of vrienden die ook in de Waarderpolder werken te overtuigen om de spits te gaan mijden!

Nodig daarom twee nieuwe deelnemers uit via Livemobility: klik hier om deelnemers uit te nodigen.
Per aan jou verbonden deelnemer krijg je een halve spitspunt per kilometer. Dus overtuig iedereen om mee te doen!

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/