Breikerscafe

Een vitale werknemer is gelukkiger, productiever en minder vaak ziek. Reden waarom er tal van gezondheidsprogramma’s zijn om uw werknemers te begeleiden naar een gezonde en actieve levensstijl. Maar wist u ook dat werken aan vitaliteit een belangrijke bijdrage kan leveren aan vertragingsvrij reizen, het oplossen van parkeerproblemen of betere bereikbaarheid?

Dinsdag 12 september bent u vanaf 16.30 uur van harte welkom bij het Jopen Proeflokaal Waarderpolder in Haarlem om u -onder het genot van een hapje en een drankje- te laten inspireren en informeren over vitaliteit en duurzame mobiliteit.

5 redenen om dit BREIKERS Café niet te missen:

1. Uw gastheer is Bruno Giebels, algemeen directeur bij Sportfondsen Groep en voorzitter van IKH Waarderpolder. Bruno vertelt onder meer over het succesvolle fietsstimuleringsprogramma Beter op weg in Waarderpolder. Al 55 bedrijven en verschillende partners doen mee om slimmer en gezonder te reizen.

2. Meindert Schut gaat in gesprek met aansprekende werkgevers als IKEA Haarlem en DNP over hún visie op vitaliteit en duurzame bereikbaarheid en hun ervaringen met diverse innovatieve oplossingen.

3. Cora-Yfke Sikkema, wethouder duurzaamheid, mobiliteit en beheer & onderhoud in Haarlem, verkent met u de mogelijkheden om de bereikbaarheid van de regio Haarlem te blijven verbeteren.

4. ‘Op de barkruk’ besteden we aandacht aan de fiets als alternatief om medewerkers anders en vooral slimmer te laten reizen. Hoe krijg je als werkgever je eigen medewerkers op de fiets?

5. ALD Automotive sluit af met een inspirerend verhaal over ‘filesporten’. Hoe kan je als werkgever vanuit een doordacht vitaliteitsbeleid, laagdrempelige initiatieven faciliteren en stimuleren?

16.30 – 19.00 uur | Jopen Proeflokaal Waarderpolder | Emrikweg 21, Haarlem

Meld u hier aan voor het BREIKERS-Café van 12 september

Rondleiding bierbrouwerij

Tijdens de netwerkborrel kunt u deelnemen aan een korte rondleiding (max. 20 minuten) door de brouwerij en zien hoe Jopen wordt gebrouwen.

Noteer in uw agenda

BREIKERS Café over vitaliteit en duurzame mobiliteit Wanneer: dinsdag 12 september
Inloop: 16.30 – 17.00 uur
Programma: 17.00 – 18.00 uur
Netwerkborrel: 18.00 – 19.00 uurLocatie: Jopen Proeflokaal Waarderpolder, Emrikweg 21, Haarlem.

Aanmelden

De bijeenkomst is primair gericht op werkgevers. U kunt zich hier aanmelden voor de gratis bijeenkomst en ontvangt kort voor de bijeenkomst een bevestiging van uw inschrijving. Als u geen werkgever uit de regio of genodigde bent, behouden wij ons het recht voor om uw inschrijving niet te honoreren. Vanzelfsprekend krijgt u hierover bericht.

Servicedesk Beter op weg - Doe je al mee aan Beter op weg? Schrijf je direct in via https://beteropweg.com/inschrijving-deelnemer/