Amazing Wheels
Amazing Wheels is partner van Beter op weg. Behalve de leukste fietsaccessoires stellen zij twee Flyer fietsen beschikbaar voor de groenste en gezondste bedrijven van de Waarderpolder!

Amazing Wheels

Wie zijn jullie?

Sinds 1995 bouwt het Zwitserse Biketec Flyer E-Bikes. De modernste rijwieltechnologie, innovatief design en ambachtelijke zorgvuldigheid, dat is een traditie die we willen hooghouden. De Flyer modellen zijn daarom altijd meer dan alleen een optelsom van hun onderdelen. In de fabriek in het ‘centraal afgelegen’ Huttwil aan de rand van het idyllische Emmental hebben de ongeveer 200 medewerkers steeds één hoofddoel voor ogen: innovatieve oplossingen combineren met een uniek en herkenbaar design en Zwitserse kwaliteit. Daarbij staat de vraag van de klant centraal, want alleen zo kunnen de speciaal opgeleide Flyer dealers van Flyer een eindproduct met de beste onderdelen en de beste afwerking bieden.

Wil je ook meedoen met Beter op weg?

Schrijf je direct in en spaar voor geld en spitspunten

Meedoen

Waarom doet Amazing Wheels mee aan Beter op weg?

Naast het welzijn van onze medewerkers zijn wij voor een belangrijk deel afhankelijk van een goede bereikbaarheid.

Wekelijks worden bij ons Flyer fietsen geleverd die vervolgens dagelijks naar onze dealers worden vervoerd.

Een goede bereikbaarheid van onze locatie is van groot belang.

Om verder het gebruik van de fiets te stimuleren worden sinds 1 januari fietskilometers tot maximaal 8 km per rit vergoed!

Webshop

Waarvoor kan je je spitspunten inruilen bij Amazing Wheels?

50% korting op zadeltas twv € 29,95

De Flyer zadeltas is een ideaal accessoire voor fietsers die een aantal spullen met zich mee willen nemen. Deze zadeltas biedt ruimte aan bijvoorbeeld een reserveband en bandenlichters, zodat je onderweg niet voor verrassingen komt te staan. Deze zadeltas is eenvoudig te bevestigen onder het zadel van je fiets.

50% korting op accutas twv € 49,95

 

Contactgegevens

Amazing Wheels
Salland 5, 1948 RE Beverwijk